NTV SPOR: DRENTHE ÖVERENS MED BESIKTAS *UPPDATERAD #2*

Den turkiska sportkanalen NTV Spor skriver på sin hemsida om att den holländske vänsterbacken Royston Drenthe har kommit överens om ett fyraårskontrakt med Besiktas.

25-årige Drenthe som lämnade Feyenoord för spel i Real Madrid, där han spelade i tre säsonger har under de två senaste säsongerna varit utlånad till Hercules och Everton. Han ansluter till Besiktas på fri transfer sedan hans kontrakt med Real gick ut tidigare i somras.

UPPDATERAD:
Flera styrelseledamöter i Besiktas har efter rapporteringen om att Drenthe har kommit överens om ett kontrakt med klubben gått ut i medierna och sagt att uppgifterna inte stämmer. Vad det innebär återstår att se.

UPPDATERING #2:
Trots att flera personer ur Besiktas’ ledning har dementerat uppgifterna om att Royston Drenthe är på väg till klubben så rapporterar turkiska medier om att Drenthes agent- och pappa har sedan tre dagar tillbaka varit i Istanbul just för att träffa representanter för Besiktas. Dessutom skrivs det att tränaren i laget, Samet Aybaba ska ha sagt att en anfallare står överst på listan nu när Mustafa Pektemek har åkt på en långtidsskada.