Ricardo Quaresma utanför Besiktas A-lag fram till nyår

Ricardo Quaresma som blev petad från Besiktas A-lag inför säsongen har under de senaste veckorna varit i flera samtal med klubben som till stora delar handlat om en lönesänkning men under onsdagen meddelades det från klubbens håll att parterna fortfarande står långt ifrån varandra och att Besiktas har därför tagit ett beslut om att Quaresma ska fortsätta träna utanför A-laget fram till nyår. Quaresma meddelade nyligen att han var beredd att sänka sin årslön från 3,7 miljoner Euro till 3 miljoner Euro, något som klubben inte gick med på. Klubben ville istället att Quaresma skulle skriva på ett nytt treårskontrakt värt 2,5 miljoner Euro per år men den gången var det Quaresma som inte gick med på villkoren.

Nu har Besiktas lagt på locket i förhandlingarna och tagit ett beslut om att Ricardo Quaresma ska fortsätta träna utanför A-laget fram till nyår.