SENASTE NYTT: Roy Keane på väg att bli ny tränare för Kasimpasa *UPPDATERAD*

Den turkiska sportkanalen NTV Spor skriver att Kasimpasa har kommit överens med den 41-årige irländaren Roy Keane angående tränarjobbet i klubben.

Roy Keane spelade under sin aktiva fotbollskarriär i Manchester United mellan åren 1993-2005 då han spelade närmare 400 matcher för laget. Efter spelarkarriär inledde han en tränarkarriär där hans största merit är att ha fört Sunderland upp till Premier League 2008. Han har även tränat Ipswich i England.

NTV Spor skriver att Roy Keane förväntas anlända till Istanbul under måndagen för att skriva på kontraktet med nykomlingen som under lördagen besegrade Fenerbahce med 2-0 på hemmaplan och just nu ligger på en andra plats i tabellen.

UPPDATERING:
Roy Keane anlände under måndagen till Istanbul för att träffa representera för Kasimpasa. Om han kommer att ta över tränarjobbet i klubben återstår att se.