VIDEO: Besiktas 1-1 Trabzonspor

Besiktas, med tre raka förluster bakom sig i ligaspelet tog under söndagskvällen emot Trabzonspor på Inönü stadion. Den slovakiske mittfältaren Marek Sapara som har visat bra målform i Slovakiens landslag under hösten gav Trabzonspor ledningen strax före halvtidsvilan med ett underbart klackmål med sitt första ligamål för säsongen. I den andra halvleken tryckte Besiktas på för kvitteringen och fick också göra ett mål drygt tio minuter in i den andra halvleken efter ett frisparksmål av Manuel Fernandes. Efter kvitteringen så hade Besiktas flera chanser för ett segermål men målvakten Onur Kivrak i Trabzon-målet stod för två kvalificerande räddningar.

Det oavgjorda resultatet innebär att Besiktas inte har vunnit på fyra matcher (3 oavgjorda och 1 förlust) i ligan medan Trabzonspor inte har förlorat på fem matcher (2 segrar och 3 oavgjorda.)