Agenten Fritz Popp: ”Sercan Sararer lämnar Greuther Fürth efter säsongen”

Den turkiska landslagsspelaren Sercan Sararers kontrakt med Greuther Fürth går ut efter säsongen och nu meddelar hans agent Fritz Popp om att förhandlingarna angående en förlängning inte har gått bra och att Sercan därmed tagit ett beslut om att lämna klubben när kontraktet tar slut. Fritz Popp säger dock att även om Sercan kommer att lämna klubben nästa år så har han inga planer på att lämna redan i januari även om det skulle komma in anbud då han vill vara Greuther Fürth trogen kontraktet ut.

Sercan som debuterade i det turkiska A-landslaget tidigare i år bidrog starkt till att Greuther Fürth tog steget upp till Bundesliga inför den här säsongen med sina 9 mål och 13 assist förra säsongen men den här säsongen har det inte gått lika bra för varken han- eller lagets del. Greuther Fürth ligger just nu under nedflyttningsstrecket och Sercan har bara noterats för en assist under tio matcher.