CHAMPIONS LEAGUE: CFR Cluj – Galatasaray

Galatasaray spelar under onsdagskvällen sin fjärde gruppspelsmatch i Champions League på bortaplan mot CFR Cluj från Rumänien. Lagen möttes i Istanbul för två veckor sedan i en match som slutade 1-1 trots att Galatasaray spelade med en spelare mer i över en timme. Dessutom brände Felipe Melo en straffspark för Galatasaray. Sedan deras möte på Türk Telekom arenan så har Galatasaray vunnit två raka ligamatcher medan Cluj har tre raka segrar.

Galatasaray som ligger just nu sist i tabellen efter tre spelade matcher med endast en poäng är i stort poängbehov medan Cluj ligger på en andra plats i gruppen efter Manchester United med fyra poäng.

Galatasaray reste under tisdagen till Rumänien och staden Cluj utan Felipe Melo (avstängd) samt Johan Elmander (skadad) och tränaren Fatih Terim förväntas ställa upp med exakt samma startelva som i fredagens match mot Istanbul B.B.

Cluj – Galatasaray
Champions Leagues fjärde gruppspelsomgång
Avspark: 20.45 (svensk tid)
Plats: Stadionul Dr. Constantin Radulescu
Domare: William Collum (Skottland)
Kanal: Smartspor och Smartspor HD

CLUJ: Felgueiras, Sepsi, Cadu, Piccolo, Pinto, Alberto, Muresan, Godemeche, Camora, Miguel, Kapetanos
TRÄNARE: Paulo Sergio

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Cris, Dany, Riera, Hamit, Selçuk, Yekta, Amrabat, Umut, Burak
TRÄNARE: Fatih Terim