Diego Lugano: ”Jag kan tänka mig att återvända”

Den uruguayanska mittbacken Diego Lugano, 32 år, som tillbringade fem år i Fenerbahce och som under sin tid i klubben blev mycket populär hos fansen, är på återbesök i Istanbul för personliga ändamål. Lugano lämnade Fenerbahce för spel i Paris SG inför säsongen 2011/2012 men det blev bara 12 ligamatcher för honom i den franska klubben under hans första säsong och under den pågående säsongen så har han inte alls fått någon speltid utan har endast spelat tävlingsmatcher för Uruguays landslag den här säsongen.

När den turkiska sportkanalen NTV Spor träffade Diego Lugano för en kort intervju under torsdagen så berättade Lugano att han kan tänka sig att återvända till Fenerbahce och att han aldrig skulle tacka ja om det kom ett erbjudande från Galatasaray.