VIDEO: Istanbul B.B. 1-3 Galatasaray

För två matcher sedan hade Galatasaray endast vunnit en av sina sju senaste tävlingsmatcherna men efter två raka segrar i ligaspelet så har laget vänt den negativa trenden och inte förlorat på fem tävlingsmatcher. Under fredagskvällen blev det 3-1 på bortaplan mot Istanbul B.B., som befinner sig i dålig form och har förlorat 5 av de 6 senaste tävlingsmatcherna. Galatasaray hade med sig en 2-0 ledning in i den andra halvleken men IBB tryckte på i den andra halvleken och fick även ett reduceringsmål men kort efter Turgay Bahadirs mål gick Galatasaray återigen upp i tvåmålsledning sedan Kamil Zayette nickat bollen in i eget mål, vilket också blev det sista målet i matchen.

Johan Elmander saknades i Galatasaray pga skada medan Samuel Holmén spelade hela matchen för Istanbul B.B.