Cupens dominant hittills – Antalyaspor!

Säsongens allra största positiva överraskning hittills som vi har skrivit flera gånger tidigare är utan tvekan Antalyaspor som förutom en fjärde plats i ligaspelet med en match mindre spelad även ångar på i cupspelet.

Under torsdagen vann Antalyaspor som har ställt upp med ett b-betonat i varje cupmatch den här säsongen ny förkrossande seger när laget besegrade Mersin IY på bortaplan med 5-0. Det var Antalyaspors femte raka seger i turkiska cupen och i dessa segrar så har laget en målskillnad på 24-4!

Förutom det övertygande spelet i cupen så befinner sig Antalyaspor även i mycket bra form tillfället med endast en förlust på de femton senaste tävlingsmatcherna. Av dessa 15 matcher så har laget vunnit 10 gånger, spelat oavgjord 4 gånger samt förlorat en gång.