Så här kan ni se Galatasaray – Fenerbahce #2

För de som vill se derbyt mellan Galatasaray och Fenerbahce ikväll på bästa möjliga streamsändning så rekommenderas Digiturk webtv, som har flera olika abonnemangsalternativ.
(Den enda nackdelen med sidan är att den endast är på turkiska, men kontakta deras support här för om de kan hjälpa Er på engelska eller annat språk.)

För de som vill se matchen på plats på en bar kan göra det på HAGA BAR i Solna, Stockholm, där många Galatasaray-supportrar håller till och som har följande adressinformation: Hagalundsgatan 21, 169 63 SOLNA, Telefon: 08-839304

Dessutom kommer den svenska Fenerbahce supporterföreningen att sända matchen i sin lokal som ligger på Upplandsgatan 10, Stockholm. Adressinformationen dit är Upplandsgatan 10, 111 60 Stockholm, närmaste tunnelbanestation: Hötorget (536 m), T-centralen (718 m)

AVSPARK: 19.00 (SVENSK TID)