VIDEO: Galatasaray besegrade Fenerbahce

Galatasaray vann återigen på hemmaplan i ligaspelet (den senaste segern kom 27e oktober) när laget slog ärkerivalerna Fenerbahce med 2-1. Galatasaray tog ledningen i matchen i den 10e minuten när Bekir Irtegün nickade in bollen i eget mål efter en frispark slagen av Albert Riera men Fenerbahce kom sedan igen och kvitterade genom Hasan Ali Kaldirim som gjorde sitt första mål i turkiska ligan med ett skott utanför straffområdet.

Galatasaray skulle innan halvtidsvilan tog slut återigen ta ledningen i matchen genom ett frisparksmål av Selcuk Inan, som också blev matchens sista och därmed slutresultatet efter en mållös andra halvlek. Fenerbahce fortsätter i och med förlusten fortfarande att visa dålig form på bortaplan där den senaste bortasegern i ligaspelet kom den 3e November.

Galatasaray drygade med tre poängen ut sin ledning i tabellen till fem poäng ner Antalyaspor, Besiktas och Fenerbahce som alla har 27 poäng men Antalya som har en match mindre spelad kan med seger i den tidigare uppskjutna matchen mot Akhisar Belediyespor minska ner avståndet till två poäng.