Är Fenerbahce nära att värva Younes Belhanda?

Flera turkiska medier uppger att Montpelliers 22-årige offensiva mittfältare Younes Belhanda närmar sig en flytt till Fenerbahce. Fenerbahce ska ha erbjudit 8 miljoner Euro för Belhanda men Montpellier uppges vilja ha uppemot 15 miljoner Euro. Enligt ryktena kommer parterna att mötas någonstans i mitten och Belhanda själv kommer att få en årslön på 3 miljoner Euro per säsong samt matchbonus.

Younes Belhanda har spelat i Montpellier sedan han var 13 år gammal och har varit ordinarie i deras A-lag sedan säsongen 2009/2010. Han fick sitt stora genombrott förra säsongen när han gjorde 12 mål på 28 matcher när Montpellier vann ligatiteln i Frankrike.

Om Fenerbahce kommer överens med både Montpellier och Belhanda kan det dröja innan han representerar laget då han är uttagen i Marockos landslagstrupp till de Afrikanska mästerskapen. Även Tottenhamn sägs vara intresserade av att värva honom.