Det senaste om Younes Belhanda/Fenerbahce

Två representanter ur Fenerbahces styrelse, Sekip Mosturoglu och Hasan Cetinkaya reste under tisdagen till Frankrike för att återigen träffa representanter för Montpellier och den här gången är det tänkt att övergången gällande Younes Belhanda ska slutföras.

Enligt den turkiska sportkanalen NTV Spor’s uppgifter så kommer båda parter att återigen sätta sig ner vid förhandlingsbordet under torsdagskvällen för att diskutera detaljer kring övergångssumman. Som det tidigare har rapporterats så har Fenerbahce redan kommit överens med Belhanda själv och det återstår att lösa övergångssumma med Montpellier men även det uppges vara på rätt väg.

NTV Spor skriver att Belhanda kommer som tidigast att anlända till Istanbul på fredag samt att Fenerbahce även är på väg att göra klart med en försvarare men i den frågan så ska tränaren Aykut Kocaman ta det sista beslutet.