KLART: Ertugrul Saglam lämnar Bursaspor

Bara någon timme efter att Trabzonspors tränare Senol Günes meddelat sin avgång från klubben så gjorde Bursaspors tränare Ertugrul Saglam men till skillnad mot att Trabzonspors ledning reda har accepterat Senol Günes’ avgång så har Bursaspors ledning enligt uppgifter inte gjort det utan det kommer att hållas ett möte med Ertugrul Saglam angående hans beslut under måndagen.

Bursaspors supportrar har även gått ut och visat sitt stöd för Ertugrul Saglam. Vad som händer med Ertugrul Saglam – om han lämnar eller fortsätter kommer att klarna under måndagen.

UPPDATERAD:
Ertugrul Saglam tar inte tillbaka sitt beslut om att avgå som tränare för Bursaspor.

Ertugrul var under måndagsförmiddagen i ett möte med Bursaspors ledning där han förklarade att han inte tänker ta tillbaka sitt avskedsansökan och efter mötet så kallade Ertugrul Saglam till en presskonferens där han bekräftade sin avgång men sa också: ”Detta är inget farväl utan för att en dag kunna komma tillbaka så går vi nu.