Sveriges trupp mot Argentina: Flest spelare från Süper Lig!

Sveriges förbundskaptenen Erik Hamrén presenterade under tisdagen Sveriges trupp till träningsmatchen mot Argentina nästa onsdag och väl noterbart är att den turkiska ligan, Süper Lig, bidrar med flest antal spelare till truppen. Andreas Isaksson, Samuel Holmén och Johan Elmander fanns som vanligt med men en som gör comeback i det svenska landslaget är Genclerbirligis yttermittfältare Jimmy Durmaz.

Saxat från Fotbollskanalen.se
Målvakter:
Andreas Isaksson, Kasimpasa, Kristoffer Nordfeldt, Heerenveen.

Backar: Mikael Antonsson, Bologna, Joel Ekstrand, Watford, Andreas Granqvist, Genoa, Adam Johansson, Seattle, Mikael Lustig, Celtic, Jonas Olsson, West Bromwich, Martin Olsson, Blackburn, Behrang Safari, Anderlecht.

Mittfältare/forwards: Jimmy Durmaz, Genclerbirligi, Rasmus Elm, CSKA Moskva, Johan Elmander, Galatasaray, Samuel Holmén, Istanbul BB, Tobias Hysén, IFK Göteborg, Zlatan Ibrahimovic, Paris Saint-Germain, Alexander Kacaniklic, Fulham, Kim Källström, Spartak Moskva, Sebastian Larsson, Sunderland, Mathias Ranégie, Udinese, Anders Svensson, Elfsborg, Pontus Wernbloom, CSKA Moskva.