VIDEO: Eskisehirspor vann till slut…

Eskisehirspor tog emot Orduspor på hemmaplan under måndagskvällen för att avsluta den nittonde omgången i turkiska ligan. Och sedan Ordus ytterback Ferhat Öztorun blivit utvisad i sin första match för laget redan efter drygt 20 minuters spel så var det Eskisehirspor för hela slanten även om Ordu stack upp i en del kontringar som inte skapade större målchanser. I samband med Ferhat Öztoruns utvisning så fick även Es, Es en straffspark som Necati Ates missade, men han skulle få revansch lite senare i matchen…

Eskisehirspor hade massor med boll och tryckte på för att skapa målchanser men Orduspor försvarade sig bra samtidigt som målvakten Saso Fornezzi gjorde bra ifrån sig i målet men när Es, Es fick sitt andra straffspark i matchen med bara minuter kvar av matchen så kunde inte laget hålla tillbaka ännu mer. Necati klev fram igen och den här gången satte han bollen i mål bakom Fornezzi.

Eskisehirspor klättrade i och med segern upp till 6e plats i tabellen, endast tre poäng från andraplatsen. Laget har inte förlorat på hemmaplan på elva tävlingsmatcher i rad och har bara en förlust på de åtta senaste ligamatcherna medan Orduspor som ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket befinner sig i mycket dålig form för tillfället då laget inte har vunnit på 10 tävlingsmatcher i rad.