VIDEO: Genclerbirligi vann målfest i Antalya

Kan man förlora med 3-5 på hemmaplan två gånger under en säsong? Jo, tydligen kan man det. Fråga bara Antalyaspor som tidigare under säsongen hade förlorat mot Besiktas med 3-5 åkte under söndagseftermiddagen på en förlust med samma siffror mot Genclerbirligi.

Redan efter den första halvleken stod det 2-4 till gästerna och efter ett mål vardera av lagen i den andra halvleken så slutade matchen 3-5 till Genclerbirligi där den stora hjälten för dagen var den belgiske anfallaren Björn Vleminckx som gjorde hela fyra mål i hans debutmatch.

Antalyaspor åkte på sin andra raka ligaförlust och men ligger kvar på andraplats i tabellen medan Genclerbirligi spelade sin tredje raka ligamatch utan förlust (två oavgjorda) och klättrade upp på en 8e plats i tabellen. Jimmy Durmaz fanns med från start hos ”Gencler” men blev utbytt i den 63e minuten.