Wesley Sneijder – Galatasarays drömvärvning?

Under de senaste dagarna har det varit flera skriverier i turkiska medierna om att Galatasaray och tränaren Fatih Terims största mål under transferfönstret i Januari är att presentera en välplanerad drömvärvning, en världsstjärna som kommer att stärka lagets chanser i Champions League rejält.

Nu skriver den turkiska internetsajten Habertürk om att världsstjärnan i fråga och drömvärvningen är Wesley Sneijder. Galatasaray ska redan ha kommit överens med Inter om en övergångssumma på 8,5 miljoner Euro. En summa som Galatasaray ska ha förhandlat ner från 10 miljoner Euro men förutsättningen att hela summan betalas på en gång.

Men innan värvningen kan bli en verklighet så måste Galatasaray också komma överens med Sneijder själv som just nu tjänar 6 miljoner Euro om året i Inter och enligt de senaste ryktena så är han inte villig att gå ner i lön när han byter klubb.