A2-landslaget möter England

Det turkiska A2-landslaget spelar ikväll semifinal mot England i en turnering vid namn ”International Challenge Trophy” som har pågått under det senaste året. Läs mer det här.

Turkiet tog sig vidare som segrare i Grupp B där man spelade 1-1 mot Norge samt besegrade Estland med 5-0 och Wales med samma siffror. Nu ställs man mot England i den ena semifinalen medan Norge och Ryssland möts i den andra.

Matchen mot England börjar 20.45 svensk tid och spelas på Princes Park stadion i London.

Besiktas- och landslagets förre mittback Gökhan Keskin som leder A2-landslaget har tagit ut följande trupp till kvällens match: Eren Güngör, Ertuğrul Taşkıran, Ömer Bayram, Salih Dursun, Sefa Yılmaz (Kayserispor), Aydın Yılmaz, Emre Çolak (Galatasaray A.Ş.), Aykut Demir, Ramazan Köse (Gençlerbirliği), Mahmut Tekdemir, Tevfik Köse (İstanbul BBSK), Serdar Aziz (Bursaspor), Serdar Gürler (Sanica Boru Elazığspor), Cenk Tosun (Gaziantepspor), Murat Duruer (Medical Park Antalyaspor), Ziya Erdal (Sivasspor), Soner Aydoğdu (Trabzonspor  A.Ş.).

Englands trupp som innehåller spelare från de lägre divisionerna kan ni se här.

Läs mer om när A2-landslaget grundades här.