Amrabat om Belhanda-affären som inte blev av

Belhanda till vänster, Amrabat i mitten
Belhanda till vänster, Amrabat i mitten

Nordin Amrabat som känner Younes Belhanda väl från landslaget har fått frågan om han tror Younes Belhanda kommer till Fener förr och nu när den inte blev av under januari-fönstret så har Galatasaray-spelaren talat om varför han inte tror affären blev av:

– Jag är inte 100% säker på varför den inte blev av men jag tror det har att göra med Montpelliers president. Belhanda hade frågat mig om Turkiet. Jag sade bara bra saker om landet och att ligan var mycket bra, att Fenerbahce var ett stort lag och att Galatasaray var det största laget i Turkiet. Han var väldigt intresserad av Fenerbahces bud och sedan vet jag inte 100%  varför affären inte blev av. Kanske så ville inte presidenten sälja honom och även engelska klubbar hade lagt bud på honom, sade Nordin Amrabat  till Kanaltürk.

På frågan om vad han tyckte om övergångarna av Drogba och Sneijder, så sade Nordin att laget hade köpt stora stjärnspelare och som skulle kunna erbjuda mycket till laget.