Caner Erkin & Moussa Sow åter i träning

Yttermittfältaren Caner Erkin och anfallaren Moussa Sow har efter Fenerbahces senaste ligamatch mot Mersin Idman Yurdu dragits med lättare skador och inte kunnat gå för fullt på träningarna och det har tidigare rapporterats om att spelarna var osäkra inför spel mot BATE Borisov på torsdag men under onsdagen kom nya rapporter om att spelarna åter är i full träning och duon kommer troligen att finnas med i lagets matchtrupp mot BATE.

 • SonyEricsson1923

  Jag snubblade över en nyhet ang Hasan Ali, vad tycker ni? http://spor.bugun.com.tr/hasan-ali-deki-sir-haberi/222485/

  • Vad syftar du på? Att Aykut Kocaman ska ha petad HAK för att han inte ska säljas? Det låter väldigt långsökt. HAK har matchats rätt så hårt den här säsongen och med tanke på att Ziegler värvades in så var det väntat att han skulle få mindre speltid.

   Det snackas om att han ska få speltid mot BATE vilket i så fall skulle ta död på dessa skriverier.

   Om nu City verkligen skulle vilja ha honom och de kommer med ett bud så blir det svårt för Fener att tacka nej eftersom HAK lär då bli missnöjd och en missnöjd spelare är aldrig bra att ha i sin trupp vilket då brukar leda till mindre bra spel och dessutom kan klubben missa bra pengar i samband med en övergångssumma.

   Detta är så typiskt turkiska medier. Om det står att en utländsk klubb har visat intresse för en spelare brukar det oftast kommenteras att det är skitsnack som vad ska City med honom till men här koncentrerar sig man istället på att Aykut Kocaman ska ha petad HAK för att City inte ska få chansen att scouta honom.

   Turkiska medier ska alltid hitta på en massa för att skriva negativt om en klubb. Bara den senaste tiden har det varit att Emre ska ha tagit strypgrepp på Aykut Kocaman innan han lämnade klubben, att Fener ska ha erbjudit Drogba 11 milj. men att han drog till Galatasaray istället för 10 och nu det senaste om att Sezer ska ha varit i Tyskland när Fener ska ha skrivit att han är i Istanbul vilket de för övrigt aldrig gjorde. Det är samma visa hela tiden mot klubbarna.

   • SonyEricsson1923

    Jag syftade på HAK + Man City, hela artikeln är ju ett skämt.
    Man City som skulle kunna gå plocka Nästan vilken spelare som helst är intresserade av en ytterback från turkiska ligan. Osannolikt.

    • Det kunde ju nästan vem som helst lista ut. Vad var meningen med inlägget? Att vi skulle tro på att artikeln var sann? =D

     Det är just tyvärr den här nivån turkiska medier håller, speciellt när det kommer till rykten om turkiska spelare på väg ut i Europa. Är ju knappt någon som säljs utomlands från turkiska ligan. HAK är en talangfull spelare som kan utvecklas i framtiden och kanske bli aktuell för spel i Europa men City? Nja, då ska han utvecklas som ingen har gjort förut! =)

     Vi får hoppas på att turkiska ligan, klubbarna och spelarna utvecklas i framtiden så att vi kan skicka ut fler spelare från ligan till Europa då det hade varit roligt att se fler turkar ute i de bästa ligorna.

     • SonyEricsson1923

      Syftet med inlägget var att alla skulle få läsa en rolig historia.

  • Och hur troligt är det egentligen att en turkisk spelare ska bli proffs i Europa? Varje år skrivs det en massa om spelare som ryktas till utländska klubbar men det händer absolut ingenting. Det är tråkigt att inte fler turkar säljs från turkiska ligan men sanningen är att det sker mycket sällan.