Fenerbahces trupp mot Mersin Idman Yurdu

Fenerbahce reste under lördagen till Mersin där match mot Mersin Idman Yurdu väntar under söndagseftermiddagen. Och för andra matchen i rad så petas Hasan Ali Kaldirim, Miroslav Stoch och Milos Krasic från truppen. Andra spelare som saknas är Sezer Öztürk, Selcuk Sahin, Serdar Kesimal, Orhan Sam, Joseph Yobo som är upptagen med de Afrikanska mästerskapen där Nigeria ska spela final under söndagen samt Recep Niyaz som befinner sig i Spanien där han ska spela i en turnering med det turkiska U19-landslaget.

Truppen:
Volkan Demirel, Fehmi Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Reto Ziegler, Caner Erkin, Salih Uçan, Mehmet Topal, Mehmet Topuz, Raul Meireles, Emre Belözoğlu, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Pierre Webo, Moussa Sow, Semih Şentürk, Beykan Şimşek.