Fenerbahces trupp till Europa League: Tre in, fyra ut!

På tisdagen var det deadline för klubbarna i Europa att registrera nya spelare till Champions League och Europa League. Fenerbahce som återfinns i Europa League registrerade nyförvärven Reto Ziegler och Pierre Webo till sin trupp samt den 19-årige mittfältaren Salih Ucan medan Alex de Souza, Özgür Cek och Henri Bienvenu som har lämnat klubben avregistrerades. Dessutom ströks Orhan Sam från listan över registerade spelare. Emre Belözoglu som också hämtades in under januari från Atletico Madrid får inte spela i turneringen då han redan har spelat för Atl. Madrid. Klicka vidare för att se hela truppen

Målvakter: Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Hüseyin Akınay, Erten Ersu

Försvarare: Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Bekir İrtegün, Yobo, Ziegler, Serdar Kesimal, Gökhan Gönül, Koray Gülsüm, Metincan Cici

Mittfältare: Mehmet Topal, Meireles, Cristian, Selçuk Şahin, Krasic, Mehmet Topuz, Salih Uçan, Caner Erkin, Recep Niyaz, Oğuz Mataracı, Kerem Çağatay

Anfallare: Sow, Stoch, Kuyt, Semih Şentürk, Webo, Beykan Şimşek