Graeme Souness till Bursa?

Det har spekulerats i att Sven-Göran Eriksson ska ta över och så sent om i lördags kom det fram att Bursaspor gett Hikmet Karaman ett bud angående att ta över Bursaspor. Ännu har dock ingen ny tränare skrivit på och nu skriver The Mirror i England att Graeme Souness kan ta över.

Graeme Souness har som tränare bland annat tränat Liverpool i 3 säsonger och Blackburn Rovers i 4, men även hunnit med en vända i Turkiet och Galatasaray. Där han 1996 hann med att skapa ett upplopp då han planterade en Galatasarayflagga mitt på Sukru Saracoglu efter att Galatasaray vunnit finalen i Turkiskacupen.

Vi får se om det blir Bursaspor för ”Ulubatli Souness” eller inte.

  • Vad ska de med honom till? Han har inte tränat någon klubb på åratal. Det bäste vore om klubben låter Ersel Üzgür styra resten av säsongen. Han visade mot Galatasaray att han kan vara rätt man för jobbet.