Johan Elmander tränade ensam

Den svenske landslagsanfallaren Johan Elmander som var bästa målskytt i Galatasaray med 12 mål har bara gjort 4 mål i ligaspelet den här säsongen och han har fått hårdare konkurrens om anfallsplatserna i laget sedan Didier Drogba anlände. Elmander har även under säsongens gång dragits med olika form av skador vilket bl.a. ledde till att han missade Sveriges träningsmatch mot Argentina förra onsdagen.

Den här gången är det baksidan av låret som spökar för hans del och när de övriga i laget (förutom Albert Riera och Dany som inte deltog) tränade tillsammans på onsdagsförmiddagen så tränade Elmander för sig själv istället. Han var inte med i truppen i den senaste ligamatchen mot Antalyaspor och det är högst oklart om han finns med i truppen mot Akhisar Belediyespor på fredag.