Landslagstruppen mot Tjeckien

Förbundskaptenen Abdullah Avci tog under fredagen ut landslagstruppen som ska möta Tjeckien i en träningslandskamp onsdagen den 6e februari på 19 Mayis stadion i Manisa. Truppen innehåller 23 spelare, vara en är debutant.

Målvakter: Volkan Demirel (Fenerbahce), Sinan Bolat (Standard Liege), Onur Kivrak (Trabzonspor)

Försvarare: Bekir Irtegün, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldirim (Fenerbahce), Ömer Toprak (Bayer Leverkusen), Semih Kaya (Galatasaray)

Mittfältare: Emre Belözoglu, Mehmet Topal, Caner Erkin (Fenerbahce), Hamit Altintop, Selcuk Inan (Galatasaray), Alper Potuk (Eskisehirspor), Ahmet Ilhan Özek (Debutant – Kardemir Karabükspor), Nuri Sahin (Borussia Dortmund), Mehmet Ekici (Werder Bremen), Sercan Sararer (Greuther Fürth), Arda Turan (Atletico Madrid), Necip Uysal (Besiktas)

Anfallare: Burak Yilmaz, Umut Bulut (Galatasaray), Mevlüt Erdinc (Rennes)