Manuel Fernandes: ”Jag var respektlös mot tränaren”

Besiktas portugisiske mittfältare Manuel Fernandes fick en hel del kritik i medierna när han inte skadade hand med tränaren Samet Aybaba efter att ha blivit utbytt i ligamatchen mot Kardemir Karabükspor i fredags vilket ledde till att han själv gjorde ett uttalande angående situationen: ”Efter matchen så blev det en hel del skriverier. Det skrivs att det finns ett problem mellan mig och tränaren. Och för att ta slut på dessa skriverier så ville jag göra ett uttalande. Under en fotbollsmatch så är det en hel del känslor inblandade vilket ledde till att jag var respektlös mot vår tränare. Men en sån reaktion kommer inte att förstöra vår goda relation. Min relation med tränaren är bra och jag har även redan pratat med honom själv angående det här. Det finns inga problem mellan oss. Vi är som en familj och tränaren är vår ledare. Jag vill att alla negativa skriverier upphör och att detta får ett slut.”