Reto Ziegler klar för Fenerbahce *UPPDATERAD #3*

Den schweiziske landslagsbacken Reto Ziegler som var på lån i Fenerbahce under säsongen 2011-12 uppges återvända till klubben på lån under resten av säsongen. Det uppgav Lig TV under torsdagsförmiddagen. Ziegler har under den första halvan av säsongen varit utlånad till Lokomotiv Moskva i Ryssland men där har det inte blivit mycket speltid för hans del.

Ziegler, som tillhör Juventus, ska redan ha skrivit på kontraktet med Fenerbahce som efter låntiden har köpoption på honom.

UPPDATERAD:
Fenerbahce har meddelat börsen om att klubben har inlett förhandlingar med Juventus angående Reto Ziegler.

UPPDATERAD #2:
Efter att både Emre Belözoglu och Pierre Webo blivit klara för spel i Fenerbahce så dröjde det inte länge förrän även Reto Ziegler kommit överens med klubben. Ziegler anlände till Istanbul under fredagsförmiddagen och ansluter närmast på lån från Juventus.

UPPDATERAD #3:
Fenerbahce betalar 200 000 Euro till Juventus för att låna Reto Ziegler under resten av säsongen och Ziegler själv får en lön på 800 000 Euro samt 10 000 Euro per match under resten av säsongen.