Samuel Holmén: ”Jag har inte bestämt mig om min framtid”

Den svenske landslagsmittfältaren Samuel Holmén, vars kontrakt med Istanbul B.B. går ut i Maj, som har gjort 8 mål på 23 ligamatcherna den här säsongen intervjuades av turkiska medier under måndagen då han bland annat gav svar på tal angående ryktena om att han ska ha kommit överens om ett kontrakt med Besiktas till nästa säsong.

Besiktas’ tränare Samet Aybaba sa i början av förra veckan om att Samuel Holmén är en spelare han tycker om och att klubben har varit i samtal med honom inför nästa säsong.

Vad sa Holmén om det?
För att vara ärlig så kommer jag inte att säga någonting om det. Att Besiktas’ tränare ska ha sagt lovord om mig är kul men jag har fortfarande inte bestämt mig om min framtid ännu. Vi kommer alla att få vänta och se vad som händer.

Samuel Holmén om Besiktas: ”Det finns många bra spelare i klubben. Det är en stor klubb vi pratar om och i de större klubbarna finns det alltid många spelare med kvalité och enligt mig så är Manuel Fernandes turkiska ligans bästa centrala mittfältare.

Om Simon Zenke som har ersatt Pierre Webo i Istanbul B.B.:Han har en viktig roll i laget och har även visat bra form i de senaste matcherna. Han kan göra de oväntade sakerna och har en bra driv med bollen. Zenke har visat att han kan ersätta Webo på ett bra sätt. Och jag tror att det kommer att bli bättre i framtiden. Det är ett nöje för mig att spela med honom.

Om kommande matchen mot Genclerbirligi:Det kommer att bli en svår match då vi möter ett bra lag. Det är alltid svårt att spela i Ankara men vi har visat bra form under de senaste veckorna och kan vi fortsätta spela bra så kan vi återvända till Istanbul med tre poäng.

Samuel Holmén förklarade också att laget har släppt in väldigt enkla mål under säsongen och om laget slutar med det så kommer det inte att uppstå några problem under fortsättningen av ligaspelet.