Skiljedomstolen /Tahkim kurulu – Gör det igen!

Det har inte ens gått 24 timmar sedan skandaldomen mot Felipe Melo innan Skiljedomstolen på förbundet gör det igen.

Karabükspors LuaLua som tilldömdes 2 matchers avstängning har fått sitt straff uppskjutet 1 år, för att… ja det vete sjutton…  men klart är att denna skiljedomstol spårar ordentligt dessa dagar.

Som vi sagt länge nu, YETER DEMIRÖREN och YETER AZIZ, sluta sabotera vår fotboll!

Läs domen i sin helhet och om du orkar försöka förstå dig på förklaringen.

 • krAlex10

  Vad har Aziz baskan med detta att göra? Du tycker att uppskjutningen är konstig, se bara på Terims avstängning som han ÄNNU inte har tjänat av från år 2012.. är det inte minst lika konstigt?

  • FT

   Tvärtom, jag tycker att TFF under Demirören gång på gång står för misstag efter misstag 🙂

   • krAlex10

     Nu svarade du inte på min fråga. Men förstår om du kom på dig i och med att jag drog upp ett annat exempel som du inte tänkte på när artikeln lades upp, så du behöver nog inte svara 🙂

    • Vad förväntar du för något svar? 🙂 När det inte passar så passar det inte.

     Folk snackar om Fenerasyon hit och dit men samma folk tappade nog hakan när de fick reda på att Fatih Terim, en mycket viktig del av Galatasaray förra året skulle få vara med och leda laget till guld i slutet av säsongen istället för att vara avstängd.

     Om Fatih Terim hade missat de två sista matcherna förra året så kan jag garantera att GS hade missat guldet.

     Men som sagt, när det inte passar så passar det inte. Man kritiserar tahkim kurulu, PFDK osv men glömmer snabbt bort de gångerna man har haft dessa organ till sin fördel.

 • Jag undrar också vad Aziz Yildirim har med det här att göra? Okej att skriva Demirören eftersom han styr förbundet men Aziz?

  Och okej att man ogillar Aziz men att kritisera honom i ett inlägg som han inte har något med att göra är bara onödigt och skapar bara oreda. Det är ju sånt vi ska hålla oss borta från?

 • SonyEricsson1923

  Det verkar som att Tahkim försöker sabotera för TFF, det är inget annat som kan förklara deras agerande