Vart tog Sezer vägen?

Under slutet av höstsäsongen hyllades Sezer efter 2 bra cupmatcher och sades vara pånyttfödd av Fenerbahcesupportrarna, men vart är han nu?

Sezer skadade sig i matchen mot Karabukspor den 22:a december och har sedan dess varit på vift. Trots att den officiella hemsidan säger att han är på plats på träningar, visar information att han är i Tyskland och rehabiliterar skadan.

Så frågan är varför hemsidan säger att han är på plats i Istanbul och tränar, när han egentligen är i Tyskland…

 • Vilken rutten mediabomb för att skriva något negativt om Fenerbahce. Var på klubbens hemsida står det att Sezer är i Istanbul och inte i Tyskland? Det enda som har stått om honom de senaste dagarna är att han inte har deltagit i träningen eller att han har kört ett eget pass pga sin skada.

  • krAlex10

    Samma ruttna media bomb som att Aziz och van Hooijdonk ska ha åkt till Milano och träffat Moratti för att stoppa Wes affären 🙂

   Hälsa dina kollegor att inte ta alla ”son dakika” nyheter på största allvar..

   • Eller att Fenerbahce ska ha erbjudit Drogba 11 miljoner i lön men att han ska ha nobbat det och gått till Galatasaray istället för 10.

    Eller som Ibrahim Seten spred på Twitter om att Emre hade tagit strypgrepp på Aykut Kocaman.

    Det är så här när det kommer till medierna. Olika medier skriver olika negativa saker om klubbarna och varje individ väljer att tro på det man själv vill