VIDEO: Antalyaspor på vinnarspåret igen

Säsongens stora överraskningslag i Süper Lig, Antalyaspor är på vinnarspåret igen. Efter två raka förluster i ligaspelet så vann laget igen efter att ha besegrat Istanbul B.B. med 1-0 på hemmaplan på lördagskvällen. Stor matchhjälte blev Lamine Diarra, som efter att ha missat ett par lägen i första halvleken, gjorde matchens enda mål i början av den andra halvleken. Det var Diarras nionde mål i ligan den här säsongen.

Efter ledningsmålet så hade Antalyaspor chansen att öka på till 2-0 när laget fick en straffspark men Ismail Aissati missade. I och med segern så gick Antalyaspor upp på andra plats i ligan, fyra poäng efter Galatasaray medan Istanbul B.B. där Samuel Holmén spelade hela matchen, parkerar i mitten av tabellen efter att ha åkt på sin första förlust efter fyra ligamatcher.