VIDEO: Besiktas vände- och vann i Elazig

Nykomlingen Sanica Boru Elazigspor tog emot Besiktas inför fullsatta läktare på Elazig Atatürk stadion under lördagskvällen och enligt kommentatorerna så fanns det mycket folk utanför arenan som inte fick tillgång till en matchbiljett. Hemmalaget inledde bäst och tog också ledningen redan i den 5e minuten genom mittbacken Ahmet Gökhan Görk men Besiktas kom igen mot slutet av första halvleken och lyckades kvittera genom Filip Holosko, som gjorde sitt 9e ligamål för säsongen.

Och i inledningen av den andra halvleken lyckades Ibrahim Toraman nicka in ledningsmålet för Besiktas innan Manuel Fernandes satte dit slutresultatet till 1-3 i matchens slutminuter. Elazigspor förlorade igen efter tre matcher och ligger kvar under nedflyttningsstrecket medan Besiktas vann igen efter tre matcher och tog sig upp på andra plats i ligan. Emir Kujovic debuterade för Elazigspor men hann inte uträtta så mycket.