VIDEO: Bursaspor vann andra raka

Bursaspor besegrade Elazigspor på söndagseftermiddagen med 1-0 och vann sin andra raka match i ligaspelet sedan Hikmet Karaman tog över tränarrollen i klubben efter att Ertugrul Saglam lämnat sin post i början av februari. Bursaspors argentinske mittfältare Pablo Batalla gjorde matchens enda mål i den 21a minuten med sitt åttonde ligamål för säsongen och både Batalla samt hans lagkamrater hade ytterligare, speciellt i den första halvleken, chanser att göra mål på men Vanja Ivesa i Elazig-målet stod för bra räddningar.

I den andra halvleken så bjöd Elazigspor på ett bättre motstånd men Bursaspor lyckades ändå till slut vinna med 1-0. Bursaspor som endast har en förlust på de tolv senaste matcherna klättrade upp på en fjärde plats i tabellen, tre poäng bakom tvåan Fenerbahce medan Elazigspor, där Emir Kujovic spelade från start men blev utbytt i halvtid, endast har en seger på de sju senaste matcherna och ligger kvar under nedflyttningsstrecket med fyra poäng upp till säker mark.