VIDEO: Delad pott på Olympiastadion

Istanbul B.B. och Eskisehirspor delade på poängen när lagen möttes på Olympiastadion i Istanbul under lördagseftermiddagen. Den svenske landslagsmittfältaren Samuel Holmén gav hemmalaget ledningen i den 18e minuten efter assist av den nigerianske anfallaren Simon Zenke vilket också blev halvtidsresultatet. I början av den andra halvleken så kvitterade Eskisehirspor genom försvararen Jerry Akaminko på nick efter Rodrigo Tellos hörna och samma Tello blev även drygt tio minuter senare utvisad efter två gula kort.

Men det stoppade inte Eskisehirspor som genom Erkan Zengin (hans fjärde mål i ligan) efter ett långt skott utanför straffområdet tog ledningen i matchen och när det såg ut att bli segermålet tilldömdes Istanbul B.B. en straffspark i den 92a minuten som Samuel Holmén sköt i mål.

Det oavgjorda resultatet innebär att IBB är kvar i botten av tabellen, precis ovanför nedflyttningsstrecket och laget har inte heller vunnit på de fyra senaste ligamatcherna medan Eskisehir som spelade andra raka matchen utan seger ligger på sjunde plats i tabellen med 33 poäng och fyra poäng upp till tvåan Fenerbahce.