VIDEO: Eskisehirspor vann ”svenskmötet” mot Genclerbirligi

Diego Angelo och Necati Ates såg med varsitt mål i vardera halvleken till att Eskisehirspor fick med sig alla tre poäng i bortamatchen mot Genclerbirligi på lördagen. Diego, som förra säsongen gjorde hela 7 ligamål, fick göra sitt första ligamål för säsongen efter ett långt skott och Necati fixade slutresultatet med sitt 11e mål för säsongen genom ett avslut från nära håll.

Genclerbirligi förlorade sin andra raka ligamatch efter en period med fyra raka matcher utan förlust och ligger just nu på en 10e plats i tabellen medan Eskisehirspor som i och med segern klättrade upp på en fjärde plats, inte har förlorat på de sex senaste tävlingsmatcherna. Dessutom har laget hållit nollan i de fyra senaste matcherna.

Både Jimmy Durmaz i hemmalaget och Erkan Zengin i Es, Es spelade från start. Jimmy spelade hela matchen medan Erkan blev utbytt i den andra halvleken.