VIDEO: Fenerbahce-fansen skjuter upp bengaliska eldar med fallskärm

Fenerbahce-fansen sköt under matchen mot BATE Borisov upp bengaliska eldar med fallskärm som syntes högt ovanför planen när matchen var i full gång och ett par av dessa landade dessutom på planen. Det ledde till att domaren bröt matchen i någon minut för att rök skulle skingra sig.

Det rapporterades först om att fansen skulle ha skjutit upp raketer över arenan men det visade sig istället vara nödraketer/lysraketer, som i fotbollsvärlden är mer kända som bengaliska eldar, med fallskärm som används ute till sjöss.

Efter matchen rapporterades det även om att polisen ska ha gripit fem personer misstänkta för att ha legat bakom dessa uppskjutningar.

Fansen skjuter upp bengaliska eldar

Bengaliska eldarna i luften

Domaren avbryter spelet