VIDEO: Fenerbahce vann efter sena mål

Fenerbahce tog under söndagskvällen emot nykomlingen Kasimpasa på hemmaplan och det var gästerna som fick drömstart i matchen sedan Kalu Uche gett laget ledningen med en straffspark redan efter två minuters spel.

Därefter kopplade Fenerbahce ett grepp om matchen och tryckte på mot Andreas Isaksson i Kasimpasa-målet men kvitteringsmålet skulle inte komma förrän i den 60e minuten då Pierre Webo nickade in sitt tredje ligamål på fyra matcher för Fenerbahce och på stopptid gjorde Fenerbahce ytterligare två mål: Emre Belözoglu gjorde sitt första mål sedan comebacken i Fenerbahce på straffspark och ett par minuter senare rullade Moussa Sow in slutresultatet till 3-1 i öppet mål som på hockeymaner.

Fenerbahce vann sin tredje raka ligamatch och gick återigen upp på andraplats medan Kasimpasa åkte på sin andra förlust på de tre senaste matcherna.