VIDEO: Galatasaray bortaslog Akhisar Belediyespor

Botten mot toppen var förutsättningarna inför ett fullsatt 19 Mayis stadion i Manisa där jumbolaget Akhisar Belediyespor tog emot ligaettan Galatasaray. Den första halvleken, där Galatasaray hade större delen av bollinnehavet och skapade mest målchanser medan Akhisar stack upp i kontringar, slutade mållös och i den andra halvleken så var det hemmalaget som inledde bäst och det främst genom den grekiske anfallaren Theofani Gekas som höll sig framme ett par gånger och även hade en boll i stolpen några minuter innan Didier Drogbas ledningsmål.

Didier Drogba hade två minuter efter sitt lednings- och debutmål för Galatasaray ett bra samarbete med Wesley Sneijder som ledde till att Burak Yilmaz ökade på ledningen till två mål med sitt 12e ligamål för säsongen. I slutminuterna fick sedan Akhisar Belediyespor göra ett tröstmål när Sertan Vardar reducerade men närmare än så kom inte laget.

Akhisar åkte på sin tredje förlust på de fyra senaste ligamatcherna och Galatasaray tog sin tredje seger på de fyra senaste matcherna. Johan Elmander är fortsatt skadad och saknades därmed i Galatasarays matchtrupp.