VIDEO: Istanbul B.B. kvitterade två gånger om

Orduspor tog ledningen två gånger om i hemmamatchen mot Istanbul B.B. på söndagen men bägge gångerna kom IBB tillbaka och kvitterade. Den argentinske yttermittfältaren Javier Umbides gav Ordu ledningen redan i den 3e minuten men den bosniske yttermittfältaren Edin Visca kvitterade redan efter fyra minuter och när sedan Orduspors nigerianske nyförvärv Atanda Ayila Yussuf gjorde mål i sin debut för klubben så dröjde det inte förrän till den 86e minuten innan Ömer Can Sokullu nickade in kvitteringen för Istanbul B.B. efter en hörna slagen av Edin Visca.

Bägge klubbarna ligger i nedre delen av tabellen på samma poäng (26). Orduspor som endast har förlorat en gång på de sju senaste ligamatcherna (en seger, fem oavgjorda och en förlust) ligger på 13e plats medan Istanbul B.B., där Samuel Holmén spelade hela matchen ligger på 14e plats.