VIDEO: Karabükspor hämtade upp 0-2 med 10 spelare

Kardemir Karabükspor har tidigare under säsongen vunnit med 3-1 på bortaplan över Galatasaray, Fenerbahce samt Trabzonspor och i fredags fick laget ännu ett bra resultat med sig mot en storklubb på bortaplan när laget trots en spelare mindre pga utvisning lyckades hämta upp 0-2 till 2-2 på Inönü stadion mot Besiktas.

Besiktas’ lagkapten Ibrahim Toraman gav hemmalaget ledningen i den första halvleken och mittfältaren Olcay Sahan ökade på till 2-0 i den andra halvleken innan Karabükspor åkte på en utvisning genom Erdem Özgenc men det stoppade inte laget från att ta sig tillbaka – Ahmet Ilhan Özek reducerade bara fem minuter efter Olcays mål och en stund senare ordnade inhopparen Lomana LuaLua kvitteringen med sitt sjätte ligamål för säsongen.