VIDEO: Sivasspor besegrade Fenerbahce på bortaplan

Sivasspor gästade på söndagskvällen Fenerbahce på Sükrü Saracoglu stadion och det var gästerna som gick segrande ur matchen med 2-1 sedan den nigerianske anfallaren Michael Eneramo blivit stor hjälte med sina två mål. Det intressanta med Eneramo är att han innan sitt avgörande mål signalerade för ett byte och bars ut på bår men återvände senare som matchhjälte.

Sivasspor tog ledningen i matchen i den 12e minuten och Fenerbahce jagade därefter ett kvitteringsmål och fick också ett par chanser men utan att göra mål och den allra största chansen kom när laget tilldelades en straffspark som Dirk Kuyt sköt hårt i målramen. Inga fler mål i den första men tio minuter i den andra halvleken så skulle kvitteringen komma när debutanten Pierre Webo nickade in bollen bakom Milan Borjan i Sivas-målet. Sivas skulle dock få det sista ordet i matchen när Eneramo nickade in segermålet på tilläggstid efter en frispark slagen av Erman Kilic.

Förlusten för Fenerbahces del innebär att laget inte har vunnit på hemmaplan i ligan sedan i början av december (tre matcher) och att laget fortsatte att tappa mark gentemot serieledaren Galatasaray i tabelltoppen (sex poäng efter) medan Sivasspor återigen vann i ligaspelet efter två matcher (utan att göra mål) och vann lite mark i de nedre regionerna av tabellen.