VIDEO: Trabzonspor segrade i Mersin!

Efter två raka förluster i ligaspelet så fick Trabzonspor med sig tre välbehövliga poäng i lördagens bortamatch mot Mersin Idman Yurdu som laget vann med 1-0 sedan den brasilianske anfallaren Paulo Henrique gjort matchens enda mål i den 35e minuten, hans tredje ligamål för säsongen.

Trabzonspor kan i och med tre poängen rikta blickarna uppåt i tabellen där det inte skiljer så mycket mellan klubbarna speciellt i mittendelarna av tabellen där det är oerhört jämnt.

Mersin IY i sin tur går mycket bedrövligt just nu och laget är just nu fast under nedflyttningsstrecket med sex poäng upp till säker mark. Om inte tabelläget var tillräckligt för lagets del så har laget även oerhört svårt att vinna matcher då man endast har vunnit en match på de tolv senaste tävlingsmatcherna (1 seger, 2 oavgjorda och 9 förluster) och förlusten mot Trabzonspor var lagets tredje raka i ligaspelet.