Efter succén – nu vill Genclerbirligi köpa loss Vleminckx

Den belgiske anfallaren Björn Vleminckx, 27 år, som anslöt på lån från Club Brügge till Genclerbirligi i januari har gjort stor succé under sin lånetid i Ankara-klubben med sina 7 mål på 9 ligamatcher och förutom fyra mål i debuten mot Antalyaspor så har Vleminckx under de senaste veckorna blivit matchhjälte två gånger i rad när han har gjort segermålen i matchens andra halvlekar, på bortaplan mot Galatasaray och på hemmaplan mot Kardemir Karabükspor.

Nu vill Genclerbirligi köpa loss honom från Club Brügge till sommaren och enligt klubbens sportchef Cem Onuk så har förhandlingarna mellan klubbarna redan inletts: ”Club Brügge vill ha 2 miljoner Euro i övergångssumma för Vleminckx men vi försöker förhandla ner priset. Men som det ser ut just nu i och med att Vleminckx har gjort bra ifrån sig hos oss så är dom inte villiga att sänka priset men kommer att fortsätta förhandla och än finns det gott om tid kvar.