Fenerbahces mittfältstalang skadad

Fenerbahces 19-årige talangfulla mittfältare Salih Ucan som har dragit till sig ögonen från stora delar av fotbolls-Turkiet under den senaste tiden efter sina succématcher mot Viktoria Plzen i Europa League och Antalyaspor där han gjorde sina första mål för klubben skadade sig när han var ute på landslagsuppdrag både med det turkiska U-19 och U-20 landslaget.

Salih Ucan spelade hela matchen när U19-landslaget föll mot England med 0-1 den 21a mars och blev utbytt efter 59 minuter när U20-landslaget besegrade Portugal med 2-1 den 24e februari.

Turkiska U20-landslaget skulle möta Portugal i ytterligare en träningslandskamp den 26e mars men inför den matchen blev Salih bortplockad från truppen pga skada och nu rapporteras det om att han kommer att vara borta från de kommande matcherna mot Akhisar Belediyespor och Lazio.