Fenerbahces trupp mot Viktoria Plzen

Fenerbahce reste under onsdagen till Tjeckien för att på torsdagskvällen spela den första matchen av två i Europa Leagues åttondelsfinal mot Viktoria Plzen.

Spelarna som följde med på resan var: Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Caner Erkin Salih Uçan, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Mehmet Topuz, Pierre Webo, Moussa Sow, Semih Şentürk, Beykan Şimşek och Raul Meireles.

Raul Meireles följde med på resan trots att han nyligen fick tre matchers avstängning av UEFA för det röda kortet i första mötet mot BATE Borisov. Fenerbahce har överklagat och hoppas på att Meireles får sitt straff nedsänkt.

Spelare som inte finns med i truppen är Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldirim, Orhan Sam, Milos Krasic, Miroslav Stoch, Sezer Öztürk, Recep Niyaz och Emre Belözoglu som inte får spela Europa League med Fenerbahce då han tidigare har spelat för Atletico Madrid.