Landslagstruppen mot Andorra och Ungern

Förbundskaptenen Abdullah Avci har tagit ut följande landslagstrupp som ska möta Andorra på bortaplan den 22a Mars och Ungern på hemmaplan den 26e Mars i VM-kvalet.

Målvakter Volkan Demirel (Fenerbahce), Onur Kivrak och Tolga Zengin (Trabzonspor)

Försvarare Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Bekir Irtegün och Hasan Ali KalKaldirim (Fenerbahce) Serdar Aziz (Bursaspor), Semih Kaya (Galatasaray), Serdar Kurtulus (Gaziantepspor), Ömer Toprak (Bayer Leverkusen)

Mittfältare Hamit Altintop och Selcuk Inan (Galatasaray), Caner Erkin och Emre Belözoglu (Fenerbahce), Alper Potuk (Eskisehirspor), Olcay Sahan (Besiktas), Mehmet Ekici (Werder Bremen), Nuri Sahin (Borussia Dortmund), Arda Turan (Atletico Madrid), Sercan Sararer (Greuther Fürth), Kerim Frei (Fulham)

Anfallare Burak Yilmaz och Umut Bulut (Galatasaray), Mevlüt Erdinc (Rennes)