Publikfest när Kayserispor tar emot Galatasaray

Trots att Kayserispor invigde sin moderna hemmaarena Kadir Haas stadion för nästan exakt fyra år sedan med en publikkapacitet på drygt 32 000 åskådare är det sällan publikfest på arenan.

Men till söndagens match mot Galatasaray kommer med det med största sannolikhet att bli en publikfest på läktarna. Med ett par dagar kvar till avspark har det redan sålts 24 000 biljetter och de 1 600 biljetterna som har blivit tilldelade till Galatasaray har redan sålts ut för länge sedan.

Kayserispor som är en av de formstarkaste lagen i turkiska ligan för tillfället med 5 segrar samt 2 oavgjorda på de sju senaste matcherna med en målskillnad på 9-2 och med sikte att klättra ytterligare i tabellen tar emot Galatasaray som toppar tabellen (Kayseri ligger elva poäng efter) som är full med självförtroende efter avancemang i Champions League.