Samet Aybaba på jakt efter serbisk mittfältare

Besiktas’ tränare Samet Aybaba har under den senaste veckan varit på resa i Balkan – på jakt efter nyförvärv till nästa säsong. Han har följt Serbien i deras VM-kvalmatcher mot Kroatien samt Skottland och speciellt en spelare som han har blivit intresserad i sägs vara den 21-årige mittfältaren Luka Milivojevic som till vardags spelar för Röda Stjärnan och som kan spela både offensivt- och defensivt på mittfältet. Enligt uppgifter i turkiska medier så kan Besiktas köpa loss Milivojevic från Röda Stjärnan för 1,5-2 miljoner Euro.

Två andra spelare som även dragit till sig Aybabas intresse är anfallarna Dusan Tadic från Twente och Filip Djuricic från Heerenveen men i deras fall rör det sig om ett alldeles för högt övergångssumma för att övergången ska bli aktuella.

Dusan Tadic värderas till 10 miljoner Euro och Filip Djuricic närmar sig en flytt till Benfica för 40 miljoner Euro.