SENASTE NYTT: ERKAN ZENGIN TILL SVENSKA LANDSLAGET!

Den 28-årige yttermittfältaren Erkan Zengin som har gjort stor succé i Eskisehirspor den här säsongen med 12 mål och 8 assist på 34 tävlingsmatcher blev under tisdagen uttagen för allra första gången till det svenska A-landslaget.

Tillsammans med Andreas Isaksson, Jimmy Durmaz och Samuel Holmén finns han med i det svenska landslaget som möter Irland i VM-kvalet och Slovakien i en träningslandskamp i slutet av Mars, vilket innebär att den turkiska ligan har flest spelare med i det svenska landslaget.

Målvakter: Andreas Isaksson, Kasimpasa, Johan Wiland, FC Köpenhamn, Kristoffer Nordfeldt, Heerenveen.

Backar: Mikael Antonsson, Bologna, Andreas Granqvist, Genoa, Mikael Lustig, Celtic, Jonas Olsson, West Bromwich, Martin Olsson, Per Nilsson, Freiburg, Behrang Safari, Anderlecht.

Mittfältare: Jimmy Durmaz, Genclerbirligi, Rasmus Elm, CSKA Moskva, Samuel Holmén, Istanbul BB, Alexander Kacaniklic, Burnley, Kim Källström, Spartak Moskva, Sebastian Larsson, Sunderland, Anders Svensson, Elfsborg, Pontus Wernbloom, CSKA Moskva, Erkan Zengin, Eskişehirspor

Anfallare: Zlatan Ibrahimovic, Paris SG, Ola Toivonen, PSV Eindhoven, Tobias Hysén, IFK Göteborg, Alexander Gerndt, Young Boys